Ziar editat de SC VLP Media Crew SRL
© 2021 Salut, Dobrogea! - Ziar de informare și atitudine

Contact:

Director: Manuela LUNGU-MOLDOVEANU

Polițiștii constănțeni au demarat cercetările în cazul jurnalistei strânse cu ușa de primarul Constanței. Colega noastră de la Radio Sky, Ema Mihăilă, a fost chemată de oamenii legii la audieri, pentru a povesti cum s-a petrecut incidentul.

″Comportamentul primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac, nu scapă oamenilor legii. Agresarea colegei noastre, Ema Mihăilă, nu a fost ascunsă sub preș de polițiștii constănțeni. Aceasta a fost convocată pentru a oferi amănunte suplimentare cu privire la incident, astăzi, la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța. Vă reamintim că la sfârșitul lunii martie, colega noastră Ema Mihăilă, cu o experiență în presă de peste două decenii și jumătate, l-a acuzat pe primarul Vergil Chițac că a agresat-o fizic și i-a strâns mâna cu ușa atunci când a încercat să-l intervieveze cu privire la demisia city managerului Constanței‶, au transmis marți, pe Facebook, reprezentanții Radio Sky.

După ce Ema a fost ascultată de oamenii legii, urmează să fie chemat la audieri și Vergil Chițac, primarul care bruschează jurnaliști pentru că nu are chef să comunice nimic. Sau, mai bine zis, pentru că nu are nimic de comunicat. Vedem și noi cum arată orașul după trei ani din mandatul său. Alte explicații nu-și au rostul.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *