Ziar editat de SC VLP Media Crew SRL
© 2021 Salut, Dobrogea! - Ziar de informare și atitudine

Contact:

Director: Manuela LUNGU-MOLDOVEANU

Așa ar fi arătat parcul de pe Soveja, în viziunea deputatului Mircea Dobre

Printre promisiunile actualei administrații din Constanța se numără și reabilitarea parcurilor existente, precum și construirea unora noi. Deși parcul promis în locul Galeriilor Soveja nu a depășit stadiul de SF, primăria mai trage o liniuță pe lista cu promisiuni: parc și parcare în cartierul Anadalchioi.

Galeriile Soveja au fost demolate de un an, terenul a fost eliberat de moloz, însă în locul fostelor tarabe nu a răsărit nici un firicel de iarbă, deși Primăria Constanța a stabilit prin consultare publică să construiască acolo un parc.

În mod sigur Vergil Chițac nu este un magician, iar parcul promis de administrația locală întârzie să apară. City managerul Felicia Ovanesian a declarat ieri într-o conferință de presă că spațiul verde este încă în stadiul de SF (n.r. nu minciună, studiu de fezabilitate).

Deși nici nu s-a apucat bine de treabă în acest caz, primăria lui Chițac mai scoate încă un iepure din joben, cu care speră să-i hipnotizeze pe constănțeni: un alt parc, plus parcare, peste drum de zona Betoane, mai exact în cartierul Anadalchioi.

Potrivit administratorului public Felicia Ovanesian, a fost identificată o suprafață de 6.500 mp în zona cimitirului Anadalchioi, unde se vrea (se promite, mai bine zis) să se construiască un parc și o parcare cu subsol, demisol și etaj.

Ambele parcuri vânturate de autoritatea locală pe la nasul constănțenilor ar urma să fie finanțate din bugetul local.

Reamintim că o propunere privind construirea unui parc pe Soveja a venit și din partea deputatului Mircea Titus Dobre, care a făcut și o simulare despre cum ar fi arătat, în viziunea sa, întreaga zonă, nu doar terenul de sub fostele galerii comerciale.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *