Ziar editat de SC VLP Media Crew SRL
© 2021 Salut, Dobrogea! - Ziar de informare și atitudine

Contact:

Director: Manuela LUNGU-MOLDOVEANU

Primăria Medgidia continuă investițiile în dotarea cu echipamente necesare bunei desfășurări a activității pe raza unității administrativ-teritoriale.

Potrivit reprezentanților autorității locale, Direcția de Gestionare a Domeniului Public și Privat se poate mândri cu utilaje de ultimă generație, care ușurează munca de întreținere a parcurilor și spațiilor verzi. Primarul Valentin Vrabie spune că odată cu înființarea parcului din zona IMUM, reabilitarea celui din zona Poștă și modernizarea parcului din zona Intim, suprafețele care necesită întreținere la cele mai înalte standarde au crescut considerabil. De aceea, recent, DGDPP a achiziționat două tractoraşe de tuns gazon Toro My Ride 137 cm și două Tractoraşe Husqvarna dotate cu motor Kawasaki. Aceste utilaje vin în completarea mașinilor de tăiat iarba, motocoaselor și tractorașelor deja existente.

În cadrul proiectului ″Medgidia Verde‶ urmează modernizarea celorlalte parcuri și crearea altor zone de agrement și relaxare. Cea mai așteptată investiție este modernizarea Parcului 1 Mai, care, potrivit oficialilor, va transforma zona într-un mod spectaculos.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *