Ziar editat de SC VLP Media Crew SRL
© 2021 Salut, Dobrogea! - Ziar de informare și atitudine

Contact:

Director: Manuela LUNGU-MOLDOVEANU

Primăria Municipiului Constanța și Animal Society continuă proiectul „Efort Comun pentru un viitor mai bun“. Ultima campanie de sterilizare gratuită din 2021 începe pe 3 noiembrie

În perioada 03-19 noiembrie și 29 noiembrie – 10 decembrie 2021, Animal Society, cu sprijinul Four Paws International și cel al Primăriei Municipiului Constanța, organizează ultima campanie de sterilizare gratuită a animalelor de rasă comună din oraș din acest an.

„Așa cum am promis, nu ne-am oprit după cele două campanii de sterilizare gratuită a câinilor fără stăpân, iar partenerii noștri de la Animal Society revin la Constanța pentru ca împreună să continuăm ce am început în lunile februarie și iulie. Vrem să facem din Constanța un model de bună practică, vrem ca în orașul nostru să nu mai existe animale de rasă comună nesterilizate, abandonate, de care să nu se îngrijească nimeni. Pentru asta însă, este nevoie de sprijinul tuturor constănțenilor. Aduceți câinii de rasă comună la sterilizat și ajutați echipele din teren să ajungă la câinii pe care îi îngrijiți în apropierea locuinței dumneavoastră. Sterilizarea rămâne soluția umană și cea mai eficientă în ceea ce privește gestionarea înmulțirii necontrolate a animalelor de rasă comună și a suferinței pe care acestea o îndură trăind pe străzi“, a declarat viceprimarul municipiului Constanța, Ionuț Rusu.

„Cei care au și promovează un comportament responsabil față de animale sunt din ce în ce mai mulți în Constanța și asta ne dă încredere într-un viitor mai bun și ne motivează și mai mult activitatea“, a declarat președintele Animal Society, Anca Tomescu.

Campania Animal Society se va desfășura la sediul Adăpostului pentru animale fără stăpân Constanța, strada Vârful cu Dor nr. 5.

Cei interesați sunt rugați să se programeze începând cu data de 3 noiembrie, de luni până vineri, între 09.00-14.00 la numărul de telefon 0754 208 630.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *