Ziar editat de SC VLP Media Crew SRL
© 2021 Salut, Dobrogea! - Ziar de informare și atitudine

Contact:

Director: Manuela LUNGU-MOLDOVEANU

Primăria Constanța anunță că s-a modificat programul de funcționare al celor trei parcuri de tip Țara Piticilor din municipiul Constanța și al complexului de sporturi extreme Gravity Park.

Acestea sunt deschise zilnic, în intervalul orar: 09.00-19.00, iar accesul se face conform reglementărilor în vigoare – HG nr. 1090/2021, modificată prin HG nr. 1130/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României.

Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV2.

Precizăm faptul că, în scopul gestionării fluxului de vizitatori, în Țara Piticilor – Parc Tăbăcărie intrarea se face în această perioadă prin Poarta nr. 1 (dinspre Teatrul de Vară „Soveja”), iar ieșirea prin Poarta nr. 2 (dinspre restaurantul „La Cetate”). Poarta nr. 3 este închisă (dinspre Lacul Tăbăcărie).

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *