Ziar editat de SC VLP Media Crew SRL
© 2021 Salut, Dobrogea! - Ziar de informare și atitudine

Contact:

Director: Manuela LUNGU-MOLDOVEANU

Proiectul de hotărâre pentru aprobarea programului multianual REACTIS se află în consultare publică.

În conformitate cu Legea privind transparența decizională în administrația publică, Primăria Constanța aduce la cunoștința publică proiectul de hotărâre privind aprobarea:

  1. „Programului multianual REACTIS – REAbilitare ConsTanța IStorică pentru realizarea lucrărilor de protejare și intervenție asupra clădirilor cu valoare cultural arhitecturală situate în centrul istoric Constanța și alte perimetre considerate prioritare din municipiul Constanța” și
  2. Documentelor privind regenerarea urbană a zonei peninsulare:

II.1. Ghid regenerare urbană_Peninsula

II.2. Analiza fondului construit_Peninsula

II.3. Propuneri de interventie_Peninsula

Proiectul de hotărâre poate fi consultat începând cu data de 1 noiembrie pentru o perioadă de 30 zile lucrătoare pe site-ul instituției www.primaria-constanta.ro, la secțiunea „De interes public – Transparență decizională pe Legea nr. 52/2003 – Informare și consultare publică”.

Reprezentanții Primăriei Constanța precizează că până la data de 10 decembrie se pot trimite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice. Părerile pot fi trimise prin poștă, pe adresa Constanța, bd. Tomis nr. 51 sau pe e-mail la adresa urbanism@primaria-constanta.ro.

Materialele transmise vor purta mențiunea: Recomandare la Programul REACTIS și documente regenerare urbană zona peninsulară.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *