Ziar editat de SC VLP Media Crew SRL
© 2021 Salut, Dobrogea! - Ziar de informare și atitudine

Contact:

Director: Manuela LUNGU-MOLDOVEANU

Festivalul Enisala – Unitate la Cetate revine în forță și anul acesta. Evenimentul se va desfășura în perioada 18-20 august, iar organizatorii promit că va fi grandios și plin de activități recreative, manifestări culturale și concerte cu cei mai îndrăgiți artiști ai momentului.

Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Constanța, Festivalul Enisala – Unitate la Cetate este un eveniment tradițional care celebrează istoria și cultura zonei, reunind participanți și vizitatori din toate colțurile țării. Nu vor lipsi focurile de artificii, un show ecvestru plin de grație și cascadoriile pe cai. De asemenea, va exista și o zonă specială de Food Court și Food Trucks unde se vor găsi o varietate de preparate delicioase, de la mâncăruri tradiționale românești și internaționale, până la gustări rapide pe toate gusturile.

Zona de Food Court va fi un loc dedicat preparatelor autentice, din toate zonele țării. Participanții vor avea și oportunitatea de a încerca variații de street food din diferite bucătării ale lumii, precum burgeri, minuturi, taco, churos, kebab-uri, sushi, clătite și multe altele. Va exista și o gamă variată de atracții: carusele, tobogane gonflabile, bungee jumping, mașinuțe electrice, trenulețe și multe altele.

În fiecare seară, artiști de renume vor urca pe scenă. Vor susține concerte: Irina Rimes, Vița de Vie, Plăieșii, Compact, Ilie Caras și Ansamblul, Iuliana Beregoi, Iris cu Cristi Minculescu, Valter și Boro, Connect-R, Zdob și Zdub, Raluk & Balkanic și alții.

Curse Tulcea-Enisala și retur

Un operator local va asigura transportul către cetatea Enisala, în cele trei zile ale festivalului organizat de Consiliul Județean Tulcea.

Biletele pot fi achiziționate de la biroul societății, din autogara Tulcea. Ultima zi de vânzare va fi joi, 17 august, ora 17.00. Prețul unui bilet pe zi va fi de 20 lei de la Tulcea la Enisala și de 35 lei Tulcea – Enisala și retur. Microbuzele vor pleca din 30 în 30 de minute, începând cu ora 15.00. Ultima plecare din Tulcea va fi la ora 21.00. Plecări din Enisala vor fi între 23.30 și 2.00. Organizatorii precizează că pot fi efectuate și curse înainte de aceste ore, în funcție de solicitările primite telefonic. Copiii mai mici de 6 ani beneficiază de gratuitate, iar plecarea se va face din autogara Tulcea. Pentru informații suplimentare și rezervări puteți suna la 0756.839.396.

Share:

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *