Ziar editat de SC VLP Media Crew SRL
© 2021 Salut, Dobrogea! - Ziar de informare și atitudine

Contact:

Director: Manuela LUNGU-MOLDOVEANU

Festival de muzică folk, la poalele Munților Măcin. În primul weekend din luna august, comuna Greci din județul Tulcea va fi din nou în sărbătoare.

La Greci, vara este plină de evenimente care atrag turiștii la poalele munților Dobrogei. Pe lângă frumusețea Munților Măcin, vizitatorii sunt atrași și de evenimentele estivale organizate în detaliu de administrația locală. După festivalul pastelor italiene, concursul de ciclism sau Zilele Comunei, luna viitoare va fi rândul iubitorilor de muzică să se distreze la poale de munte.

Festivalul Folk Țestos, aflat la a doua ediție, va reuni anul acesta nume cunoscute din muzica folk și rock. Potrivit primarului comunei Greci, Nicu Mocanu, evenimentul se va desfășura pe 4 și 5 august pe scena amplasată la marginea localității, lângă Centrul de informare turistică. Serile de festival se vor încheia cu muzică rock, iar concertele vor fi susținute de trupe consacrate din showbizul românesc.

Iris, Spitalul de Urgență și Fără Zahăr, în concert

În prima zi de festival, pe scena Folk Țestos vor urca: ATN (Anii Tinereții Noastre), Eugen Avram, Școala Veche, Pavel Stratan, Ducu Bertzi și Constantin Neculae. La finalul serii, publicul se va bucura de prezența trupei Spitalul de Urgență.

Pe 5 august, vor fi prezenți la Folk Țestos: Cosmin Vaman, Cătălin Stepa, Walter Ghicolescu, Fără Zahăr, Iris și Cristi Minculescu, Valter și Boro.

Festivalul este dedicat localnicilor comunei, turiștilor iubitori de muzică, dar și reprezentanților diasporei – locuitori din Greci plecați la muncă peste hotare, dar care se întorc an de an acasă, în această perioadă din an.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *