Ziar editat de SC VLP Media Crew SRL
© 2021 Salut, Dobrogea! - Ziar de informare și atitudine

Contact:

Director: Manuela LUNGU-MOLDOVEANU

În vederea fluidizării și decongestionării traficului rutier al autoturismelor de mare tonaj, administrația publică locală ia o serie de măsuri speciale.

Astfel, în perioada 06 iulie – 31 august, în intervalul orar 10.00 – 19.00, în municipiul Medgidia este interzisă circulaţia vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane.

Totodată, se vine în sprijinul șoferilor cu informări privind această interzicere prin indicatoare montate la intrările în municipiu.

În conformitate cu prevederile OUG nr. 195/2002 privind Codul Rutier, art. 101, pct. 6, ″nerespectarea de către conducătorul de vehicul a semnificației indicatoarelor și marcajelor de interzicere sau restricție ori a celor temporare, constituie contravenție și se sancționează cu amenda prevăzută în clasa a III – a de sancțiuni, respectiv cu amendă în cuantum cuprins între 870 lei – 1.160 lei‶, se arată în anunțul Primăriei Medgidia.

Constatarea faptelor și sancționarea contravențională a conducătorilor auto se realizează de către agenții de poliție rutieră și/ sau prin polițiștii locali cu atribuții privind circulația rutieră.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *