Ziar editat de SC VLP Media Crew SRL
© 2021 Salut, Dobrogea! - Ziar de informare și atitudine

Contact:

Director: Manuela LUNGU-MOLDOVEANU

Parcul Nord situat în zona Intim din Medgidia a fost redeschis. După reamenajare, spațiul verde s-a transformat într-o oază de liniște și relaxare pentru locuitori.

Parcul din zona Intim a municipiului Medgidia este un loc frecventat de copii, tineri și adulți. De aceea, primarul Valentin Vrabie a decis că a venit momentul ca acesta să fie reabilitat și modernizat. După o muncă asiduă și o mobilizare de forțe impresionantă, transformarea este una spectaculoasă.

Spațiul de joacă, ce se întinde pe mai bine de 700 de metri pătrați, are tematică spațială și este dotat cu balansoare, cățărătoare stil liană și carusele. Pentru bucuria celor mici a fost prevăzut cu căsuțe și jucării ce imită instrumente muzicale.

Administrația locală a amenajat zone de relaxare și pentru părinți și bunici. Parcul cu o suprafață mai mare de două hectare are acum spații verzi generoase, bănci care luminează în întuneric și stâlpi de iluminat ornamentali. De asemenea, taluzul podului rutier a fost înfrumusețat cu picturi ce au tematică marină.

La lăsarea serii, parcul devine și mai spectaculos. Iluminatul ornamental inundă spațiul de magie, iar zona devine parcă desprinsă din basme.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *