Ziar editat de SC VLP Media Crew SRL
© 2021 Salut, Dobrogea! - Ziar de informare și atitudine

Contact:

Director: Manuela LUNGU-MOLDOVEANU

Traficul rutier va fi restricționat vineri, 6 ianuarie, în zona peninsulară, ca urmare a desfășurării ceremonialului de sfințire a Aghiasmei Mari.

Procesiunea religioasă va avea ca punct de plecare Catedrala Arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, cu deplasare pe bulevardul Regina Elisabeta, strada Remus Opreanu, strada Marinei și va ajunge în Portul Tomis, unde va fi săvârșită slujba de sfințire a Aghiasmei Mari.

Pentru siguranța participanților la ceremonialul religios se vor institui restricții de trafic, anunță Primăria Constanța.

Astfel, în perioada 04 ianuarie, ora 18.00 – 06 ianuarie, ora 14.00, se vor interzice circulația, oprirea/staționarea și parcarea autovehiculelor pe strada Arhiepiscopiei, între strada Profesor Doctor Ion Cantacuzino și bulevardul Regina Elisabeta, traficul fiind redirecționat pe strada Profesor Doctor Ion Cantacuzino – strada Revoluției din 22 Decembrie 1989.

În perioada 05 ianuarie, ora 14.00 – 06 ianuarie, ora 14.00, se vor interzice oprirea/staționarea și parcarea autovehiculelor pe bulevardul Regina Elisabeta și strada Remus Opreanu, tronsonul delimitat de strada Marinei și strada Revoluției din 22 Decembrie 1989, strada Marinei și parcarea auto aflată în Portul Tomis.

De asemenea, vineri, 06 ianuarie, în intervalul orar 11.00 – 14.00, traficul rutier va fi restricționat pe strada Marinei, dinspre strada Remus Opreanu spre Portul Tomis, pentru deplasarea în condiții de siguranță a credincioșilor participanți la slujba de Bobotează.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *