Ziar editat de SC VLP Media Crew SRL
© 2021 Salut, Dobrogea! - Ziar de informare și atitudine

Contact:

Director: Manuela LUNGU-MOLDOVEANU

Chiar în ziua în care CT BUS a cedat lăsând constănțenii pietoni, primarul în funcție al Constanței le-a adus aminte ″dragilor constănțeni‶, așa cum îi numește probabilmai ales pe cei care l-au votat, că aniversează un an de mandat împreună.

″Dragi constănțeni, a trecut 1 an de când suntem împreună. A fost un an dens și aprig din multe puncte de vedere, în care ne-am concentrat activitatea în două direcții principale: muncă de organizare la interior și muncă de concepție și maturizare a marilor proiecte de care municipiul are urgentă nevoie. (…) Dragi prieteni, primul an de mandat a fost unul greu, nu ascund acest lucru. În același timp însă, mi-a oferit garanția că dacă rămânem uniți și facem lucrurile așa cum am promis și așa cum trebuie, Constanța va redeveni un oraș cu adevărat puternic, din toate punctele de vedere. Lucrurile nu se pot schimba peste noapte, dar, după cum veți observa, se mișcă în direcția pe care ne-o dorim cu toții.‶, declamă primarul în mesajul aniversar adresat constănțenilor. Edilul a încropit și o revistă cu așa-zisele sale realizări pe care le-a postat-o într-un link celor interesați să o răsfoiască. Dar paginile aranjate cu grijă ale broșurii nu au nicio legătură cu realitatea reflectată de străzile Constanței.

Mesajul plin de emfază al edilului, menit să înduioșeze până și sufletele celor cărora nu l-au votat, nu a avut însă efectul scontat. Din reacțiile lor, cititorii nu par să fi apreciat cuvintele și realizările înșiruite de edil cu ocazia moțului de mandat. ″Un an de calvar. Parcă au fost 10‶, spune un internaut, rău intenționat, desigur. ″Oamenii și-au pierdut încrederea nu pentru că nu ați făcut mare lucru, ci mai ales pentru că ce ați facut nu e bine! O politica de demolare în masă nu poate merge în paralel cu planuri de reconstruire! (…) Cea mai mare insultă la adresa cetățenilor este legea parcărilor și bani cheltuiți pe sute de indicatoare, tarifele exagerate și regulamentul în sine, când locurile de parcare sunt ori inexistente ori jalnice! Oamenii insultați și batjocoriți nu mai pot avea încredere și nu vă pot susține!‶, spune o altă constănțeancă care nu rezonează cu dispoziția edilului. ″Cea mai mare greșeală este venirea ta la conducere.‶, ″Ce nevoie avem de acest raport? E de ajuns să faci un tur al orașului.‶, ″Ai fost la fel de activ ca la academie‶, sunt alte câteva mesaje, iar o altă constănțeancă conchide ″Hai, pa!‶.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *