Ziar editat de SC VLP Media Crew SRL
© 2021 Salut, Dobrogea! - Ziar de informare și atitudine

Contact:

Director: Manuela LUNGU-MOLDOVEANU

Pe 19 noiembrie s-a desfășurat la Constanța a 69-a ediție a Campionatului Municipiului la Șah. Conform listei de start s-au prezentat 50 de jucători cu vârste cuprinse între 8 și 65 de ani.

Șahul constănțean este în plină reconstrucție datorită lui Iulian Mihailov, în prezent antrenorul din cadrul CSM Constanța, care coordonează și se implică personal în pregătirea celor care au ales să facă performanță în șah.

Locul 1 la juniori a fost câștigat de Mircea-Andrei Cazan, elev în clasa a VIII-a la Colegiul Național Mircea cel Bătrân din Constanța, legitimat la CSM Constanța, antrenat de Iulian Mihailov și Mircea Pavlov.

Mircea-Andrei a participat la Campionatul Mondial de Șah din luna septembrie, organizat de asemenea la Constanța, unde a avut un rezultat excepțional de 7 puncte, al doilea cel mai bun rezultat din țară. Coordonat de Iulian Mihailov și Mircea Pavlov, antrenorii săi, Mircea-Andrei Cazan a participat și la Campionatul European de Șah, unde a făcut parte din delegația Federației de Șah, alături de 30 de copii din țară, participanți la toate categoriile de vârstă,  unde a reușit un punctaj de 3,5 puncte.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *