Ziar editat de SC VLP Media Crew SRL
© 2021 Salut, Dobrogea! - Ziar de informare și atitudine

Contact:

Director: Manuela LUNGU-MOLDOVEANU

Clubul Sportiv Medgidia anunță copiii și mai ales părinții că a început activitatea Secției de karate. Totul cu scopul de a diversifica sporturile la care au acces tinerii, dar și pentru a crește atractivitatea față de activitățile sportive.

Cu o experiență de 35 de ani, antrenorul secției spune că, deși activitatea nu a început de multă vreme, copiii vin chiar și din alte localități, iar obiectivul este ca sportivii să ajungă să facă performanță. I-am găsit la antrenament, unde se pregătesc intens pentru un concurs care se va desfășura la finalul lunii martie în București.

″Scopul meu este de a face performanță, acesta a fost dintotdeauna și pe asta merg. Karate-ul este un sport de disciplină, promovează respectul, non-violența, învățăm să ne cunoaștem foarte bine pe noi înșine și să ne depășim limitele și asta cred că este cel mai important, cum să ne comportăm în societate, noi, ca indivizi. Suntem la sediul CS Medgidia, avem antrenamente marțea și joia deocamdată, de la 15.00 la 16.30. Sperăm să facem grupe și după ora 18.00, ca să poată veni mai ușor și copiii care învață după-amiază‶, a declarat Mihaela Borcănea, antrenor emerit centură neagră 3 dan.

Reprezentanții CS Medgidia le transmit părinților să-și încurajeze copiii să practice karate, asta deoarece sportul nu promovează violența ci are ca scop implementarea regulilor de disciplină. În plus, sportivii învață cum să gestioneze situațiile conflictuale și, de ce nu, cum să se apere în fața pericolelor din viața de zi cu zi.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *