Ziar editat de SC VLP Media Crew SRL
© 2021 Salut, Dobrogea! - Ziar de informare și atitudine

Contact:

Director: Manuela LUNGU-MOLDOVEANU

În perioada 23 – 25 octombrie 2023, Primăria Municipiului Medgidia – Biblioteca Municipală Medgidia Filiala Nord organizează „Biblioteca Vie”, un eveniment prin care debutează „Săptămâna verde” în sala de festivități a Liceului Teoretic ″Nicolae Bălcescu‶ Medgidia.

Manifestarea culturală se va desfășura pe durata a trei zile, în cadrul unui parteneriat încheiat cu Liceul Teoretic ″Nicolae Bălcescu‶ și Asociația ″BiblioVoluntarii‶.

Biblioteca Vie este o metodă de educație nonformală care funcționează ca o bibliotecă obișnuită – cititorii vin și împrumută cărțile pentru o perioadă limitată de timp, însă cărțile sunt oameni care intră într-un dialog personal cu cititorul.

Cărțile vii sunt oameni care s-au confruntat cu o situație de discriminare sau despre care există o serie de stereotipuri și prejudecăți la nivelul societății. ″Cărțile‶ din această colecție vor fi personificate de: preot, psiholog, arheolog, militar, polițist de proximitate, artist stradal, tânăr antreprenor, fotograf, consilier local, voluntar, regizor, profesor, musulman, rrom, bibliotecar, student, medic stomatolog, funcționar public și profesor de istorie.

″Biblioteca Vie‶ se va desfășura în sala de festivități a Liceului Teoretic ″Nicolae Bălcescu‶, luni, 23.10.2023 între orele 11.00 – 13.00, iar marți și miercuri, 24-25.10.2023, între orele 8.30 – 11.00.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *