Ziar editat de SC VLP Media Crew SRL
© 2021 Salut, Dobrogea! - Ziar de informare și atitudine

Contact:

Director: Manuela LUNGU-MOLDOVEANU

Cântec, dans și voie bună la Ziua Comunei Cerna. Situată în județul Tulcea, la poalele Munților Măcin, comuna își va serba ziua mai devreme, începând din acest an.

Administrația locală, reprezentată de primarul Petre Șopu, a luat decizia ca Ziua Comunei Cerna să fie sărbătorită vara, la mijlocul lunii august, mai exact pe data de 18 august. Până anul trecut, Ziua Comunei Cerna era marcată pe 8 septembrie, de Nașterea Maicii Domnului, sau, așa cum este cunoscută sărbătoarea în popor, de Sfânta Mărie Mică.

Așadar, anul aceasta, locuitorii comunei, dar și oaspeții ce se vor bucura de eveniment, sunt așteptați la petrecere vineri, 18 august.

Atmosfera va fi una incendiară, promit organizatorii, iar de la eveniment nu vor lipsi dansurile tradiționale sau concerte ale unor artiști renumiți. Capul de afiș al evenimentului este nimeni altul decât Vali Vijelie, care îi va încânta pe toți cei prezenți cu hit-urile sale.

Din program mai fac parte și momente ale unor alți artiști îndrăgiți printre care Marian Cozma și Taraful, Grupul de chitariști ″Amicii‶, Biloi de la Mangalia, Grupurile ″Demetra‶, ″Nuferii Deltei‶, ″Meleaguri Dobrogene‶, ″Hora Maxinenilor‶, Ansamblurile ″Altona‶, ″Katiușa‶, ″Pandora‶ și ″Tuna‶.

Pe scenă vor mai urca interpretele Ionelia Lefterică, Elena Nistor, Denisa Maria Tanur, Mihaela Stan, Mirela Lepădatu și Mara Glugă.

Evenimentul va fi prezentat de Liviu și Andrei, iar petrecerea va începe de la ora 15.00, la Baza sportivă Cerna.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *