Ziar editat de SC VLP Media Crew SRL
© 2021 Salut, Dobrogea! - Ziar de informare și atitudine

Contact:

Director: Manuela LUNGU-MOLDOVEANU

Este foarte dificil să ai un păr des, mai ales dacă locuiești într-o zonă poluată. Nu trebuie să folosești doar produse de pe piață, care au substanțe chimice. Există un mic truc care îți permite să obții un păr spectaculos.

Fiecare femeie își dorește un păr sănătos, lucios și voluminos. În trecut, părul lung și perfect îngrijit era un semn de fertilitate și farmec. Un remediu care ne ajută să avem părul sănătos este ceapa.

Doar introdu ceapa direct în sticla de șampon pe care o folosești.  Poate părea o idee absurdă, dar odată ce o vei folosi măcar o dată vei observa un rezultat surprinzător.

Ceapa reușește să accelereze creșterea firelor de păr.

Ce pași ai de urmat:

Toacă ceapă și o pune-o în orice sticlă de șampon. Închide sticla și agit-o bine. Lasă sticla pentru 15 minute într-un loc răcoros și uscat.

Apoi poți încerca șamponul, aplicând o cantitate mică pe piele.  Dacă nu apar alergii sau disconfort,  aplică șamponul pe păr, masând circular. La final, vei observa imediat diferența: părul va fi mai strălucitor! Procedura poate fi repetată de mai multe ori pe săptămână.

N. Rotaru

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *