Ziar editat de SC VLP Media Crew SRL
© 2021 Salut, Dobrogea! - Ziar de informare și atitudine

Contact:

Director: Manuela LUNGU-MOLDOVEANU

Municipiul Medgidia este în proces de identificare a nevoilor și obiectivelor în vederea îmbunătățirii calității mediului și a atenuării schimbărilor climatice pentru perioada 2022‐2030.

În acest sens, autoritatea locală a demarat o cercetare sociologică. Potrivit reprezentanților Primăriei Medgidia, scopul acestui chestionar este acela de a reflecta viziunea, obiectivele strategice și direcțiile sectoriale de dezvoltare ale Municipiului Medgidia prin implicarea populației, a oamenilor de afaceri și a factorilor de decizie, pentru stabilirea unui consens în ceea ce privește orizontul de timp 2030, precum și pentru a stabili prioritățile pentru absorbția de fonduri comunitare alocate pentru perioada de programare actuală, în ceea ce privește îmbunătățirea calității mediului și a atenuării schimbărilor climatice pentru perioada 2022‐2030.

Astfel, în vederea stabilirii unei dezvoltări durabile care să reflecte nevoile și gradului de mulțumire al cetățenilor privind condițiile existente, precum și prioritățile de dezvoltare viitoare, Municipiul Medgidia solicită opinia locuitorilor prin completarea următorului chestionar:

https://docs.google.com/…/13K3iBuN6Dd…/edit

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *