Ziar editat de SC VLP Media Crew SRL
© 2021 Salut, Dobrogea! - Ziar de informare și atitudine

Contact:

Director: Manuela LUNGU-MOLDOVEANU

Constanța este departe de a fi un oraș curat, iar acest fapt ne face să plecăm ochii în pământ atunci când vedem cum arată ale localități de același rang. Nici autoritățile nu se mândresc cu asta și, de cele mai multe ori, în loc să ia atitudine împotriva serviciilor proaste de salubrizare, aruncă vina pe oameni – pe localnici sau pe turiști. Vina și nesimțirea nu aparțin doar locuitorilor, domnilor edili ai Constanței, așa cum ați vrut de-a lungul timpului să lăsați să se înțeleagă. Indolența și nepăsarea apare chiar la furnizor, la prestatorul de servicii publice, care sortează gunoiul mai mult împrăștiindu-l pe domeniul public.

Pe 13 octombrie seara, pe str Tulcea, a trecut o autogunoieră pentru debarasarea coșurilor de gunoi stradale. Mecanismul, pe cât de simplu, pe atât de prost executat, face serviciul de-a dreptul inutil. Iată cum! Cei doi angajați proțăpiți pe mașină, sar la fiecare tomberon, preiau o singură dată cu mâinile ce apucă de prin coș, sar din nou pe gunoieră, și dau ok-ul șoferului să continue traseul. Ar fi toate bune și orașul frumos și curat, dacă nu ar lăsa în urma lor o dâră de gunoaie. În graba de a-și termina treaba, angajaților companiei de salubritate nu le mai pasă că ceea ce fac nu se mai numește curățenie. Cu toate că au observat cele întâmplate, și-au văzut

mai departe de drum, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Probabil că acesta nu este un caz izolat, prea părea că fac totul din reflex.

Contactată telefonic, Călina Spirea, specialistul în Relații Publice al Polaris, a solicitat să depunem o sesizare pentru a-și exprima ulterior un punct de vedere pe acest subiect. Vom reveni cu detalii.

Până atunci, dacă surprindeți astfel de situații, nu ezitați să ne contactați pe adresa redacție@salutdobrogea.ro.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *