Ziar editat de SC VLP Media Crew SRL
© 2021 Salut, Dobrogea! - Ziar de informare și atitudine

Contact:

Director: Manuela LUNGU-MOLDOVEANU

„Consilierii USR au solicitat Primăriei Constanța raportul de evaluare și activitate al managerului Spitalului de Boli Infecțioase Constanța. Din păcate s-au lovit de un zid denumit Felicia Ovanesian”, se arată într-un comunicat al USR Constanța, emis după incendiul în care au murit șapte persoane.

„În data de 27.05.2021 a fost aprobată componența Comisiei de evaluare anuală a activității managerului Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, președinte fiind numită doamna Felicia Ovanesian. Documentele solicitate se aflau în biroului dumneai și a refuzat să le pună la dispoziția consilierilor locali. Conform codului administrativ, aleșii local au acces la orice informație de interes public (art 218, pct 1).

Mai mult decât atât, Spitalul de Boli Infecțioase se află în subordinea Consiliului Local Constanța, nu a vreunui funcționar din cadrul Primăriei Constanța. Solicităm demisia de urgență a City Managerului Municipiului Constanța și punerea la dispoziția consilierilor a rapoartelor de evaluare și activitate a managerului Spitalului de Boli Infecțioase”, mai precizează comunicatul.

 

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *