Ziar editat de SC VLP Media Crew SRL
© 2021 Salut, Dobrogea! - Ziar de informare și atitudine

Contact:

Director: Manuela LUNGU-MOLDOVEANU

Joi, 12 octombrie, în Medgidia a avut loc recepția lucrărilor de reabilitare a clădirilor Colegiului Național ″Kemal Atatürk‶, în urma finalizării investiției. Totodată, cei prezenți la eveniment, au marcat sărbătorirea centenarului proclamării Republicii Turcia, pe 29 octombrie 1923, de către Mustafa Kemal Atatürk.

″Astăzi, trăim cu toții un moment emoționant și special. Elevilor noștri le urez un ‹‹Bun revenit acasă!››, fiindcă aici este, pentru cinci-șase ore zilnic, casa fiecăruia. Școala este modernizată, frumoasă și curată, cu tot ce este necesar desfășurării unui învățământ modern, de calitate: mobilier ergonomic în toate sălile de clasă, bibliotecă bogată, două săli de calculatoare, un laborator, cămin reabilitat, cantină modernizată, aș putea spune că au tot ce este necesar pentru învățământ de calitate, performant chiar‶, a declarat Accan Mologani, directorul colegiului.

Mologani a adăugat că finalizarea lucrărilor de renovare a colegiului este, în fapt, un cadou cu ocazia aniversării centenarului idealului înfăptuit de Kemal Atatürk, patronul spiritual al instituției de învățământ.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *