Ziar editat de SC VLP Media Crew SRL
© 2021 Salut, Dobrogea! - Ziar de informare și atitudine

Contact:

Director: Manuela LUNGU-MOLDOVEANU

Spitalul municipal Medgidia se dezvoltă și oferă servicii medicale de calitate. Investițiile realizate cu sprijinul administrației locale și dotarea cu echipamente de ultimă generație plasează instituția sanitară în topul spitalelor care pot oferi o paletă largă de investigații, tratamente și intervenții chirurgicale.

Potrivit conducerii, Secția Chirurgie are săli dotate cu echipamente moderne, care oferă posibilitatea unor intervenții complexe, minim invazive, ce vin în sprijinul pacienților.

″Partea de laparoscopie s-a dezvoltat în ultimii ani și pe ginecologie, mai puțin partea de oncologie, încă mergem pe clasic, dar ne-am apucat și continuăm pe gineco-oncologie. O să vedeți rezultatele‶, a declarat dr. Mihail Lucian Cocoș, director medical al Spitalului Municipal Medgidia.

Managerul Spitalului Municipal Medgidia spune că instituția se poate mândri cu rezultate deosebite în domeniul chirurgical.

″Ne axăm foarte mult pe laparoscopie, avem două turnuri de laparospopie de ultimă generație 4k, dotate cu absolut tot ce înseamnă electrochirurgie‶, a precizat dr. Andrei Chelaru, medic specialist Chirurgie Generală.

″Informațiile legate de serviciile oferite de Spitalul Municipal Medgidia au fost prezentate și medicilor de familie care au cabinete în zonă‶, a precizat dr. Dorel Oprea, managerul instituției.

Spitalul Municipal Medgidia se dezvoltă pas cu pas și oferă o paletă tot mai largă de investigații, tratamente și intervenții chirurgicale, menite să vină în sprijinul pacienților, care nu mai sunt nevoiți să se deplaseze zeci sau chiar sute de kilometri.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *