Ziar editat de SC VLP Media Crew SRL
© 2021 Salut, Dobrogea! - Ziar de informare și atitudine

Contact:

Director: Manuela LUNGU-MOLDOVEANU

Intră pe site-ul Primăriei Medgidia și depune documentele online. Unitatea administrativ-teritorială implementează proiectul ″Creșterea performanței în administrația publică a municipiului Medgidia prin crearea și implementarea de instrumente, mecanisme și politici publice adecvate″.

Modulele pentru ajutoare de urgență, alocația de susținere a familiilor, alocația de stat pentru copii, ajutoare de încălzire a locuinței, drepturile asistenților personali ai persoanelor cu handicap grav și indemnizația lunară acordată în cazul în care persoana cu handicap grav sau reprezentantul ei legal optează pentru aceasta sunt funcționale.

Așadar, poți intra chiar acum pe www.primaria-medgidia.ro pentru a depune documentele online! Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Obiectivul general constă în consolidarea capacității administrative și creșterea calitătii și eficienței serviciilor publice gestionate, partajat de către Municipiul Medgidia prin dezvoltarea capacitătii de planificare strategică pe termen lung. Toate acestea sunt investiții integrate și complementare de simplificare a procedurilor instituționale, iar o altă țintă constă în dezvoltarea competențelor profesionale ale personalului UAT, în scopul implementării optime a sistemului informatic propus prin proiect.

 

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *