Ziar editat de SC VLP Media Crew SRL
© 2021 Salut, Dobrogea! - Ziar de informare și atitudine

Contact:

Director: Manuela LUNGU-MOLDOVEANU

Compozitorul și pianistul Andrei Irimia revine în orașul natal pentru o reîntâlnire cu publicul său. Concertul va avea loc la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret ″Jean Constantin‶ luni, 27 martie, începând cu ora 20.00.

După succesul albumului Nuit Minimaliste, în care au predominat compozițiile solo și liniile melodice minimaliste, pianistul Andrei Irimia a lansat un nou album, un mix complex de pian cu violoncel și vioară.

Noul album continuă îmbinarea preponderentă a minimalismului cu muzica clasică contemporană și este o nouă provocare la introspecție, o invitație la libertatea de a simți emoţii mai puternice. Este o reconectare cu trăiri uitate sau chiar o descoperire a unor emoții noi, neașteptate, promit organizatorii.

Prin intensitatea muzicii și a tempo-ului, muzica de pe albumul „All Strings Attached” are rolul de a conecta ascultătorii la propriul sine, și de a-i purta într-o călătorie către univers, către trecut și către propria imaginație. Fiecare piesă este creată din sunete familiare, intime, și spune o poveste pe care și-o construiește fiecare ascultător.

Andrei Irimia va fi acompaniat de violonistul Răzvan Păun și de violoncelistul Thibault Solorzano.

Organizatorii anunță că după începerea spectacolului, accesul în sală nu mai este permis, iar biletele își pierd valabilitatea. Ratarea vizionării unui spectacol din cauza neprezentării la ora anunțată nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea lui la o reprezentaţie ulterioară. Biletele pot fi schimbate sau contravaloarea lor poate fi returnată doar în cazul anulării/reprogramării spectacolului.

Biletele se pot cumpăra de la casa Centrului Jean Constantin sau de aici:

https://eventbook.ro/music/bilete-andrei-irimia-all-strings-attached-constanta

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *