Ziar editat de SC VLP Media Crew SRL
© 2021 Salut, Dobrogea! - Ziar de informare și atitudine

Contact:

Director: Manuela LUNGU-MOLDOVEANU

Modulele pentru ajutoare de urgență, alocația de susținere a familiilor și alocația de stat pentru copii sunt funcționale, anunță reprezentanții Primăriei Medgidia.

Cu alte cuvinte, platforma de depunere a documentelor online pentru aceste măsuri de sprijin este la un click distanță. Persoanele interesate pot intra oricând pe www.primaria-medgidia.ro și pot depune documentele online.

Această interefață de lucru cu cetățenii a fost creată prin intermediul proiectului ″Creșterea prformanței în administrația publică a municipiului Medgidia prin crearea și implementarea de instrumente, mecanisme și politici publice adecvate‶, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Obiectivul general al proiectului este consolidarea capacității administrative și creșterea calitătii și eficienței serviciilor publice gestionate partajat de către Municipiul Medgidia prin dezvoltarea capacitătii de planificare strategică pe termen lung. Măsura este corelată cu investiții integrate și complementare de simplificare a procedurilor instituționale, precum și cu dezvoltarea competențelor profesionale ale personalului unității administrativ-teritoriale (UAT), în scopul implementării optime a sistemului informatic propus prin proiect.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *