Ziar editat de SC VLP Media Crew SRL
© 2021 Salut, Dobrogea! - Ziar de informare și atitudine

Contact:

Director: Manuela LUNGU-MOLDOVEANU

Comuna Peștera va avea intrare pe Autostrada A2. Reprezentanții Primăriei municipiului Medgidia, învecinat cu UAT Peștera, anunță demararea investigațiilor de teren pentru realizarea nodului rutier Peștera.

Mai exact, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) SA,  a demarat măsurători topografice, studii geotehnice, studii arheologice, de identificare şi curăţare a terenului de muniţii neexplodate și de evaluare a terenurilor, în vederea permiterii accesului pe proprietate pentru obiectivul de investiţii menţionat.

″Precizăm că pentru realizarea acestor studii de teren, conform Legii nr.255/2010, privind exproprierea pentru cauză de utilitate publică, articolul nr.16, proprietarii şi deţinătorii cu orice titlu ai imobilelor situate pe culoarul de studiu şi expropriere sunt obligați să permită accesul pentru realizarea investigațiilor de teren necesare pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate. Având în vedere prevederile legislative, cetăţenii care deţin cu orice titlu imobile situate de-a lungul coridorului și în cadrul zonelor studiate, sunt rugați să permită accesul echipelor tehnice şi utilajelor acestora pentru efectuarea în bune condiții a măsurătorilor topografice, a studiilor geotehnice, a studiilor arheologice și a tuturor operațiunilor necesare studiului de fezabilitate – în conformitate cu prevederile Legii nr. 255/2010, articol nr.16.‶, se arată în anunțul CNAIR.

Perioada de realizare a tuturor studiilor de teren este cuprinsă între 13.03.2023 – 31.12.2023.

Vezi documentul în galerie!

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *