Ziar editat de SC VLP Media Crew SRL
© 2021 Salut, Dobrogea! - Ziar de informare și atitudine

Contact:

Director: Manuela LUNGU-MOLDOVEANU

Lucrările la căminul cultural din comuna Turcoaia sunt în grafic. Potrivit primarului Năstase Sandu, investiția demarată în urmă cu șase luni va fi dată în folosință anul viitor.

″Valoarea lucrărilor se ridică la patru milioane lei fără TVA, iar termenul de finalizare a lucrărilor este de 17 luni. Sperăm, după cum merg lucrurile, ca anul viitor să fie funcțional‶, ne-a declarat edilul. Reabilitarea și reconstrucția centrului cultural este finanțată prin Compania Națională de Investiții (CNI).

Urmează ca administrația locală a comunei situată pe brațul vechi al Dunării să realizeze și o sală de sport multifuncțională, finanțată de asemenea prin CNI. Potrivit autorității locale, clădirea se va construi pe amplasamentul actualului teren de sport.

La Turcoaia se face performanță

″Avem acolo 1,2 hectare de teren, iar sala se va face pe minim 2.500 mp. Va avea o capacitate de 102 locuri, iar valoarea investiției va fi de peste nouă milioane lei‶, a precizat primarul. Edilul a subliniat că investiția este una importantă pentru comunitate, având în vedere faptul că în comună sunt în momentul de față aproximativ 300 de copii, iar interesul pentru sport este maxim. De altfel, comuna Turcoaia a devenit cunoscută la nivel național prin performanțele obținute de Secția de atletism Turcoaia, din cadrul CSS Tulcea, care a obținut, în 2021, un număr record de medalii. Tinerii antrenați de Gheorghe Ciulei au câștigat prin muncă, în decurs de un an, nu mai puțin de 15 medalii.

Share:

1Comentariu

  • Seby constandache, noiembrie 30, 2022 @ 8:43 pm Reply

    Cel mai tare primar din toate timpurile, tânăr, gospodar, ambițios, hotărât și serios ,caracter și moralitate , cu respect seby

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *