Ziar editat de SC VLP Media Crew SRL
© 2021 Salut, Dobrogea! - Ziar de informare și atitudine

Contact:

Director: Manuela LUNGU-MOLDOVEANU

Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Tulcea a primit o donație din partea unui om de afaceri neamț, care deține culturi ecologice în județul Tulcea.

Marți, managerul Spitalului Județean de Urgență Tulcea, dr. Tudor Năstăsescu a primit vizita lui Antonius Krömer, cetățean german, reprezentant al grupului de firme Delta Organic Crops, un nume cunoscut în agricultura ecologică din județul Tulcea, care a făcut o donație de 8.500 euro pentru Secția de Pediatrie.

Povestea acestui gest pornește în urmă cu un an, când, la împlinirea vârstei de 60 de ani, Antonius Krömer a organizat o petrecere în Cloppenburg, orașul său de reședință. În invitația trimisă oaspeților, domnia sa a precizat că preferă să nu primească vreun cadou, dar că s-ar bucura dacă, în schimb, musafirii săi ar face o donație pentru secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Tulcea. Suma astfel strânsă se ridică la 8.500 euro.

″În acest sens, trebuie menționat că grupul amintit nu este la prima sponsorizare către entități publice sau private din Tulcea, astfel de acțiuni (în nume personal sau al societății) devenind o obișnuință, respectiv sprijinirea unor activități sportive și culturale ori contribuții în scop umanitar‶, se arată într-un comunicat al Consiliului Județean Tulcea.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *