Ziar editat de SC VLP Media Crew SRL
© 2021 Salut, Dobrogea! - Ziar de informare și atitudine

Contact:

Director: Manuela LUNGU-MOLDOVEANU

Consiliul Județean Tulcea organizează ediția a II-a a Concursului cu premii „Dobrogea, pământ românesc“. Evenimentul are loc pentru a marca Ziua Dobrogei, sărbătorită anual pe data de 14 noiembrie, în amintirea momentului istoric din 1878, când Dobrogea a revenit în granițele teritoriului național.

Concursul se adresează tuturor elevilor din județul Tulcea, indiferent de vârstă.

Potrivit reprezentanților CJT, concurenții vor trebui să realizeze o lucrare care să respecte tema dată, modul de exprimare fiind liber. Astfel, vor fi acceptate în concurs: picturi, desene, machete, poezii, compuneri, cântece și orice altă formă de exprimare artistică reprezentând momentul istoric 14 Noiembrie 1878 sau evoluția Dobrogei de-a lungul timpului.

Lucrările vor fi transmise pe adresa comunicare.cjtulcea@yahoo.com sau în mesaj privat pe pagina de facebook a instituției până la data de 10 noiembrie 2021, însoțite de numele copilului și vârsta, numele părintelui/ tutorelui legal și numărul de telefon.

După transmiterea lucrărilor în format electronic, participanții sau reprezentanții acestora vor contacta telefonic Serviciul Relații Externe, Comunicare, Anticorupție și Promovarea Județului, la tel. 0240.502.208/0240.502.209, în cazul în care nu li s-a transmis pe e-mail o confirmare de primire a lucrării.

Pentru a marca 143 de ani de la revenirea Dobrogei la Patria-Mamă, vor mai fi acordate 143 de premii pentru creativitate.

Pe data de 11 noiembrie 2021 vor fi anunțați câștigătorii, iar festivitatea de premiere va avea loc la o dată ulterioară.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *