Ziar editat de SC VLP Media Crew SRL
© 2021 Salut, Dobrogea! - Ziar de informare și atitudine

Contact:

Director: Manuela LUNGU-MOLDOVEANU

Primăria municipiului Tulcea se pregătește să își modernizeze sediul. Autoritatea locală reprezentată de primarul Ștefan Ilie a demarat deja procedura de achiziție pentru contractul ″Servicii de proiectare tehnică, asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada execuției lucrărilor și execuția lucrărilor pentru „Modernizarea sediului Primăriei Municipiului Tulcea”‶. Potrivit anunțului de participare publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, valoarea estimată a întregului contract este de 9.148944,88 lei, așadar de aproximativ 1,85 milioane euro.

Contractul se va desfășura în două etape care vor dura aproape doi ani, potrivit aceluiași anunț. Mai exact, prima etapă va include elaborarea proiectului tehnic, a detaliilor de execuție, a proiectului pentru autorizația de construire și va dura patru luni de la semnarea contractului.

Cea de-a doua etapă constă în asistența tehnică acordată de proiectant pe întreaga perioadă de execuție a lucrărilor, execuția lucrărilor și perioada de garanție acordată de executant. Perioada aferentă celei de-a doua etape este de 18 luni. De precizat că garanția acordată investițiilor este de minim 60 de luni de la data semnării procesului verbal de recepție.

Criteriul de atribuire – raportul calitate/ preț

Criteriul de atribuire va fi raportul calitate/ preț, în care prețul va cântări 80%, iar partea tehnică (experiența proiectanților și a șefului de proiect) 20%.

Contractul va fi finanțat prin Programul Operațional Regional 2014 -2020, Axa prioritară 3 – Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de Investiții 3.1 – Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, și în sectorul locuințelor, Operațiunea B – Clădiri publice.

Deschiderea ofertelor este programată pe 3 noiembrie, la ora 15:00.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *