Ziar editat de SC VLP Media Crew SRL
© 2021 Salut, Dobrogea! - Ziar de informare și atitudine

Contact:

Director: Manuela LUNGU-MOLDOVEANU

Primăria municipiului Medgidia, alături de Protoieria Medgidia, organizează astăzi, 6 ianuarie, tradiționala slujbă de Bobotează.

Ceremonialul religios va avea loc începând cu ora 12.00, pe faleza Canalului Dunăre-Marea Neagră, în zona fântânii arteziene. Evenimentul va cuprinde slujba de sfințire a Aghiazmei Mari și ritualul scoaterii din apă a Sfintei Cruci.
Înscrierile la această competiție se vor face începând cu ora 11.00, în baza cărții de identitate. În acest sens, un reprezentant al Primăriei Municipiului Medgidia va fi prezent în foișorul de lângă fântâna arteziană.
Regulamentul de participare prevede:
– vârsta de minim 18 ani pentru toți participanții;
– obligația de a-și exprima acordul în scris printr-o declarație pe propria răspundere că își asumă responsabilitatea pentru riscul acestei acțiuni;
– fiecare participant va fi examinat de paramedicul sosit la fața locului cu o ambulanță pregătită să intervină în situații de pericol sau accidente;
– este interzisă folosirea echipamentelor de înot.
Premiul competiției este în valoare de 2.000 lei și se va acorda persoanei care recuperează crucea aruncată de preot în Canalul Dunăre – Marea Neagră.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *