Ziar editat de SC VLP Media Crew SRL
© 2021 Salut, Dobrogea! - Ziar de informare și atitudine

Contact:

Director: Manuela LUNGU-MOLDOVEANU

Momente artistice pline de încărcătură emoțională s-au derulat sâmbătă, 16 decembrie, la Casa de Cultură ″Ioan N. Roman‶. Copii și tineri din Medgidia au urcat pe scenă pentru a susține reprezentații de colinde, muzică și dans, în cadrul spectacolului ″Știu românii să colinde‶.

Manifestarea a reunit așadar, tinere talente locale care au susținut momente de dans, cântec și voie bună, încărcate de simbolistica sărbătorilor de iarnă. Evenimentul a fost organizat de Primăria municipiului Medgidia, în colaborare cu Centrul Cultural Județean ″Teodor Burada‶ Constanța.

Pe scenă au urcat rând pe rând Clasa de canto ″Speranțe dobrogene‶ – instructor Daniel Mititelu, Clasa de canto ″Steluțe medgidiene‶ – instructor Stela Trifan, Clasa de dans sportiv – instructor Bogdan Buzatu, Trupa de dans ″Latino Mania‶ Medgidia – coregraf Luiza Biangă, Trupa de dans modern ″Revolution dance‶ – coregraf Cyutz și Ansamblul ″Pandelașul‶ – coregraf Loredana Niță.

De asemenea, publicul s-a delectat cu un moment umoristic prezentat de Trupa de teatru ″Joker‶, în colaborare cu Grupul umoristic ″Demențialii‶.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *