Ziar editat de SC VLP Media Crew SRL
© 2021 Salut, Dobrogea! - Ziar de informare și atitudine

Contact:

Director: Manuela LUNGU-MOLDOVEANU

Renumitul caricaturist Costel Pătrășcan se alătură galeriei de star-uri prezente la festivalul de muzică folk ce va avea loc, în acest weekend, în comuna Greci, județul Tulcea.


Artistul, recunoscut pentru caricaturile sale umoristice, este un star promoter al festivalului. Cu alte cuvinte, o vedetă care promovează vedetele ce vor urca pe scena manifestării de la poalele Munților Măcin.

″Costel Pătrășcan este brăilean de-al nostru și s-a alăturat acestui demers din bucuria de a pune umărul la promovarea evenimentului. Este pentru prima oară la Folk Țestos, dar pentru a doua oară la Greci. A mai fost prezent și la turul de ciclism devenit tradiție la Greci.‶, ne-a declarat poetul Sorin Poclitaru, președintele Asociației Culturale FAIR (Folkul Acasă În Realitate), organizatoarea evenimentului.

Caricaturile semnate Pătrășcan pot fi admirate pe pagina de Facebook a Festivalului Folk Țestos.

Greci: Acolo unde folkul întâlnește rockul

Potrivit lui Sorin Poclitaru, ediția de anul acesta a festivalului este una pilot și asta pentru că îmbină muzica folk cu rockul.

În plus, în deschiderea evenimentului vor urca pe scenă artiști locali, care vor cânta și vor dansa de dragul de a fi împreună, mulți dintre ei fiind greceni întorși pentru scurt timp din străinătate, potrivit organizatorilor.

Cea de-a doua ediție Folk Țestos are loc, ca și anul trecut, în paralel cu ″Zilele grecenilor de pretutindeni‶, un eveniment aflat la cea de-a patra ediție, dedicat locuitorilor comunei plecați în străinătate, care revin în perioada verii în vacanță, în locurile natale.

Intrarea este liberă

″Sunt foarte bucuros de faptul că mulți oameni mi-au trimis mesaje în care m-au întrebat de festival: unde se desfășoară și cât costă intrarea. Intrarea este liberă și îi așteptăm pe toți cu drag la Greci, în weekend‶, a adăugat Sorin Poclitaru.

Festivalul se va desfășura pe 4 și 5 august, pe scena amplasată la marginea localității, lângă Centrul de informare turistică.

În prima zi de festival, pe scena Folk Țestos vor urca: ATN (Anii Tinereții Noastre), Eugen Avram, Școala Veche, Pavel Stratan, Ducu Bertzi și Constantin Neculae. La finalul serii, publicul se va bucura de prezența trupei Spitalul de Urgență.

Pe 5 august, vor fi prezenți la Folk Țestos: Cosmin Vaman, Cătălin Stepa, Walter Ghicolescu, Fără Zahăr, Iris și Cristi Minculescu, Valter și Boro.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *