Ziar editat de SC VLP Media Crew SRL
© 2021 Salut, Dobrogea! - Ziar de informare și atitudine

Contact:

Director: Manuela LUNGU-MOLDOVEANU

Patru zile de distracție, șase scene și un trafic de peste 260.000 de participanți – aproape cât populația Constanței. Așa va arăta anul acesta Neversea, festivalul de la malul mării, ajuns la cea de-a cincea ediție.

Evenimentul, ce va debuta joi, 6 iulie, și se va încheia duminică, va aduce și anul acesta pe litoralul românesc o multitudine de artiști internaționali și autohtoni, ce vor concerta până la ivirea zorilor pentru distracția festivalierilor veniți special din toate colțurile țării, dar și din întreaga lume.

″Neversea este cel mai mare festival care se întâmplă pe o plajă, în Europa. Fiind o ediție aniversară – cinci ani – pentru noi este un motiv de mândrie și bucurie și cu această ocazie am pregătit o ediție cu totul specială, în care venim cu lucruri noi, dar în același timp aducem și din elementele care au fost agreate și plăcute de cei care ne-au trecut porțile festivalului și se întorc în fiecare an cu bucurie la noi să dăm startul verii‶, a declarat Bogdan Doroș, co-general manager al festivalului.

Co-fondatorul și directorul de comunicare Untold și Neversea, Edy Chereji, a precizat că începând cu prima zi participanții își pot preschimba biletul sau abonamentul în brățara de festival în fiecare zi de la ora 16.00 până la ora 4.00 dimineața, la punctul de check-in situat la intrarea de pe plaja Modern.

Lost Frequencies, J Balvin și Don Diablo

Pe scenele Neversea vor urca și anul acesta artiști internaționali renumiți, dar și autohtoni, care vor surprinde publicul cu show-uri speciale. ″Dintre artiștii internaționali, îi amintim pe Lil Uzi Vert, artist de muzică urban, venit prima dată în România, Ckay – artistul cu cea mai ascultată piesă pe Spotify, uriașul J Balvin, renumit pentru stilurile latino ce se potrivesc atât de bine cu plaja de la Neversea, Steve Aoki, Lost Frequencies, Don Diablo și mulți alții‶, a afirmat Bogdan Doroș.

Balkaniada, un nou concept

Șase scene, ce vor arăta spectaculos atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte, vor fi animate până la răsărit de artiști. Potrivit organizatorilor, anul acesta vor exista scene noi. Surpriza va fi Balkaniada, unde se va dansa până dimineața, dar și scena latino, unde au fost invitate școli de dans latino, unde se va dansa bachata sau merengue. Balkaniada este un concept nou, iar printre artiștii care vor urca pe această scenă se numără Elena Gheorghe, Damian Drăghici, Carmen Chindriș, Oana Radu, Raluca și proiectul Balkanic.

Estimări: 30 milioane euro

Organizatorii se așteaptă anul acesta la un trafic de peste 260.000 de persoane, mai exact de peste 70.000 de participanți pe zi.

Bugetul ediției cu numărul cinci este de peste 10 milioane euro, iar conducerea festivalului estimează că evenimentul va infuza în Constanța peste 30 milioane de euro. Majoritatea spectatorilor sunt din România, însă topul țărilor de unde provin festivalierii străini este format din Marea Britanie, Statele Unite, Bulgaria, Italia, Israel și Germania.

Foto credit: Facebook Neversea

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *