Ziar editat de SC VLP Media Crew SRL
© 2021 Salut, Dobrogea! - Ziar de informare și atitudine

Contact:

Director: Manuela LUNGU-MOLDOVEANU

Tobogane colorate, trambuline, eroi de benzi desenate, concerte, vată de zahăr și înghețată gratis, așa a arătat 1 Iunie la Medgidia – orașul pe care administrația locală l-a transformat, timp de o zi, în tărâm de basm. Totul de dragul copiilor.

Ca în fiecare an, autoritatea locală din Medgidia a acordat importanță organizării Zilei Internaționale a Copiilor, iar cei mici au fost surprinși și anul acesta. Însoțiți de părinți și bunici, cei mici au luat cu asalt parcul mare de lângă faleză, la fel și adolescenții veniți să participe la concertele organizate cu ocazia sărbătorii.

Imediat după deschiderea evenimentului, trambulinele și toboganele au devenit neîncăpătoare, iar parcul a răsunat de chiote de bucurie și cântece pentru copii.

Copiii de toate vârstele au participat la flash-mob-ul eroi versus eroine, led video gaming, petrecerea cu personaje animate sau au urmărit filme de animație la cinematograful în aer liber. Participanții au admirat expoziția Jurassic World Dino Expo și s-au bucurat de parcul de distracții alcătuit din nu mai puțin de12 locuri de joacă gonflabile.

Show incendiar Alina Eremia

Începând cu ora 16.00, scena amenajată în zona de skating a parcului a fost animată ore în șir de Butterfly Performance și surprizele Disney. Invitații au adus în fața publicului personaje preferate din desenele animate, iar pe tot parcursul spectacolului atmosfera de sărbătoare a fost întreținută de tunurile de confetti.

Seara s-a încheiat cu un concert incendiar. Pe scenă au urcat artiști preferați ai adolescenților precum Alina Eremia, IDK, Oscar și trupele de dans locale și județene, ″Revolution Dance‶, ″The Fighters‶, ″Sweet Revo Swag Addiction‶ și ″Charzzy‶. Mii de tineri au fredonat, alături de celebrii artiști, refrenele preferate și nu au ratat ocazia să imortalizeze momentul prin fotografii și clipuri, așa cum fac tinerii din generația de azi.

 

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *