Ziar editat de SC VLP Media Crew SRL
© 2021 Salut, Dobrogea! - Ziar de informare și atitudine

Contact:

Director: Manuela LUNGU-MOLDOVEANU

În perioada 15-21 mai are loc cea de-a XIII-a ediție a Săptămânii Naționale a Voluntariatului. Sub sloganul ″Voluntariatul are impact – sunt în grafic!‶, la Medgidia va avea loc un eveniment ce are ca scop promovarea activităților de voluntariat în rândul cetățenilor și implicarea lor în acțiuni de ajutorare.

Manifestarea este organizată de Primăria municipiului Medgidia, prin Direcția de Asistență Socială (DAS). Organizatorii au pregătit un program divers care va debuta luni cu o conferință de presă, iar marți cu ″Promovarea voluntariatului în cadrul școlilor și liceelor din municipiul Medgidia‶ prin distribuirea de pliantelor în rândul locuitorilor și prezentări legate de importanța activităților de voluntariat și rolul voluntarului în comunitate.

Miercuri, la Casa de Cultură ″Ioan N. Roman‶ Medgidia, va avea loc, începând cu ora 11.30, activitatea intitulată ″Drogurile – o realitate a zilelor noastre‶. Evenimentul este derulat de Direcția de Asistență Socială din cadrul primăriei, școlile și liceele din Medgidia, Poliția Medgidia, în parteneriat cu Asociația ″Curcubeul Cunoașterii‶ din localitate.

Joi, elevii din cadrul instituțiilor de învățământ din Medgidia vor lua parte la activitatea ″Curcubeul Prieteniei!‶, desfășurată de Asociația ″Zâmbet și Culoare‶ din localitate.

Săptămâna se va încheia cu acțiunea „E timpul să fim altfel!”, derulată de DAS – Primăria Medgidia, în parteneriat cu școlile și liceele din municipiu. Potrivit organizatorilor, evenimentul este ″o rază de speranţă şi bucurie adusă persoanelor defavorizate din municipiul Medgidia‶.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *