Ziar editat de SC VLP Media Crew SRL
© 2021 Salut, Dobrogea! - Ziar de informare și atitudine

Contact:

Director: Manuela LUNGU-MOLDOVEANU

Primăvara a venit cu noi premii pentru talentații elevi ai cercului de pictură din cadrul Casei de Cultură ″Ioan N. Roman‶.

În cadrul ceremoniei de premiere a Salonului de Pictură ″Arte Mici‶, care s-a desfășurat la Catedrala Ortodoxă ″Buna Vestire‶ din municipiul Motru, Sara Urzicana și Darius Nae, instruiți de artistul plastic Adina Dogaru, au obținut premiile speciale intitulate ″Pași de curcubeu‶ și ″Metafore pe pânză‶.

Ambele premii au fost acordate de Asociația Internațională a Polițiștilor, Secția Română Regiunea 1 Gorj, în urma analizei a peste 600 de picturi.

Pe lângă diplome, copiii au fost răsplătiți cu materiale de pictură, șevalete și albumul Salonului de Pictură ″Arte Mici‶

Ediția din acest an a fost patronată de Uniunea Artiștilor Plastici din România – Filiala Drobeta Turnu-Severin, Primăria Municipiului Motru, Casa de Cultură a Municipiului Motru și Florin Preda-Dochinoiu, fondatorul Salonului de Pictură ″Arte Mici‶.

La eveniment au participat peste 400 de artiști din opt țări precum: Spania, Germania, Republica Moldova, Bulgaria, Serbia, Franța, Bulgaria și România.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *