Ziar editat de SC VLP Media Crew SRL
© 2021 Salut, Dobrogea! - Ziar de informare și atitudine

Contact:

Director: Manuela LUNGU-MOLDOVEANU

În toamna anului trecut, Ministerul Dezvoltării a aprobat finanțarea a 33 de creșe moderne și eficiente energetic, în mai multe județe ale țării. Pe această listă a fost inclus și proiectul de construire a unei creșe mari în Medgidia.

În acest context și în conformitate cu reglementările privind transparența decizională, Primăria municipiului Medgidia anunță că va organiza marți, 28 februarie, de la ora 10.30, în sala de ședințe a instituției, dezbaterea publică cu privire la ″Documentația de urbanism faza PUZ – Construire Creșă Mare în municipiul Medgidia, amplasament zona de Nord, strada Independenței, nr. 12A, lot 1/2‶.

Anunțurile de consultare asupra intenției de elaborare, respectiv asupra propunerilor preliminare pentru Planul Urbanistic Zonal de construire a creșei mari au fost deja publicate pe site-ul Primăriei Municipiului Medgidia. Documentațiile pot fi în continuare consultate  la rubrica Interes Public – Transparență decizională.

Creșa din Medgidia va avea o capacitate de 100-110 locuri, iar realizarea ei este finanțată prin Programul național de construire creșe, derulat de Ministerul Dezvoltării. De precizat că prin intermediul acestui program, ministerul finanțează construirea, în diferite colțuri ale țării, a 184 de astfel de unități.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *