Ziar editat de SC VLP Media Crew SRL
© 2021 Salut, Dobrogea! - Ziar de informare și atitudine

Contact:

Director: Manuela LUNGU-MOLDOVEANU

Sala Polivalentă din municipiul Tulcea a fost complet demolată. Amplasamentul va fi predat săptămâna viitoare către Compania Națională de Investiții (CNI).

Potrivit președintelui Consiliului Județean Tulcea (CJT), Horia Teodorescu, CNI va da ordinul de începere a lucrărilor constructorului care a câștigat licitația. Procedura de achiziție a fost organizată de CNI, instituție subordonată Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

″Președintele Consiliului Județean a declarat că, având vedere apropierea iernii, va încerca să poarte discuții cu forurile decidente, astfel încât lucrările aferente noului obiectiv să fie demarate în forță.‶, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a CJT.

Noua sală polivalentă din Tulcea va avea o capacitate de 4.438 de locuri, un teren principal de competiții, înconjurat de tribune pentru spectatori și un teren de antrenament situat în subsolul clădirii, sub amprenta terenului principal.

Suprafața de joc oficială va putea găzdui competiții de nivel local, național și internațional pentru multiple sporturi precum: handbal, baschet, box, tenis, gimnastică, arte marțiale, tenis de masă.

″Motivația acestei lucrări o constituie încurajarea desfășurării competițiilor sportive în condiții de siguranță conform standardelor pentru utilizare multifuncţională și dezvoltarea sportului în județul nostru, prin organizarea de competiţii sportive sau manifestări cultural-artistice.‶, se mai arată în anunțul CJT.

Dacă lucrurile merg conform planurilor, Sala Polivalentă ar putea fi gata cam în doi ani, având în vedere faptul că durata de proiectare și execuție a lucrărilor este de 26 luni.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *