Ziar editat de SC VLP Media Crew SRL
© 2021 Salut, Dobrogea! - Ziar de informare și atitudine

Contact:

Director: Manuela LUNGU-MOLDOVEANU

Pregătirile pentru cel mai important festival de la poalele Munților Măcin sunt în toi. La sfârșitul săptămânii, pasionații de muzică sunt așteptați la Folk Țestos, aflat la cea de-a doua ediție.

Festivalul are loc la Greci, județul Tulcea, în paralel cu ″Zilele grecenilor de pretutindeni‶, un eveniment aflat la cea de-a patra ediție, dedicat locuitorilor comunei plecați în străinătate, care revin în perioada verii în vacanță, în locurile natale.

Nume importante din muzica românească vor veni, așadar, în weekend, să-i bucure pe greceni, dar și pe turiștii îndrăgostiți de frumusețea acestor plaiuri dobrogene. Cristi Minculescu – Iris, Ducu Bertzi, Pavel Stratan și Spitalul de Urgență sunt capete de afiș ale celui mai important festival din Dobrogea de Nord.

Potrivit primarului comunei Greci, Nicu Mocanu, toți artiștii invitați la festival au confirmat prezența, iar pregătirile pentru primirea lor sunt în toi. ″Ducu Bertzi și membrii trupei Fără Zahăr sunt deja prezenți pentru a doua oară la festival. Suntem pe ultima sută de metri cu pregătirile, cu partea de logistică, suntem în grafic cu alte cuvinte și îi așteptăm pe toți cei care iubesc muzica de calitate să se distreze în weekend la Greci, la poalele Munților Măcin‶, ne-a declarat primarul Nicu Mocanu.

Festivalul se va desfășura pe 4 și 5 august, pe scena amplasată la marginea localității, lângă Centrul de informare turistică.

În prima zi de festival, pe scena Folk Țestos vor urca: ATN (Anii Tinereții Noastre), Eugen Avram, Școala Veche, Pavel Stratan, Ducu Bertzi și Constantin Neculae. La finalul serii, publicul se va bucura de prezența trupei Spitalul de Urgență.

Pe 5 august, vor fi prezenți la Folk Țestos: Cosmin Vaman, Cătălin Stepa, Walter Ghicolescu, Fără Zahăr, Iris și Cristi Minculescu, Valter și Boro.

Sursa foto: Facebook Folk Țestos

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *