Ziar editat de SC VLP Media Crew SRL
© 2021 Salut, Dobrogea! - Ziar de informare și atitudine

Contact:

Director: Manuela LUNGU-MOLDOVEANU

Spitalul Municipal Medgidia a obținut prin Casa de Asigurări fonduri pentru analize gratuite de citologie.

În limita a aproximativ 300 de testări gratuite lunar, în baza unui bilet de trimitere de la medicul de familie/ medic specialist, persoanele interesate se pot testa gratuit pentru detectarea precoce a cancerului de col uterin (Test Babeș-Papanicolau).

În același plafon intră și alte testări histopatologice microscopice pentru excluderea și evalurea leziunilor maligne (cancer), de tipul biopsiilor. Recoltarea se va face gratuit în Policlinica Spitalului Municipal Medgidia.

De asemenea, referitor la activitatea laboratorului de analize medicale, reprezentanții Primăriei Medgidia anunță că, începând cu data de 1 iulie, a fost aprobat contractul încheiat cu Casa de Asigurări de Sănătate privind decontarea serviciilor de analize medicale prescrise de medicii de familie și specialiști, în baza biletului de trimitere, a cărții de identitate/ buletinului de identitate și a cardului de sănătate.

În limita plafonului disponibil, pacienții se pot programa în vederea efectuării investigațiilor de hematologie, biochimie, imunohematologie și bacteriologie.

Pentru programări și alte detalii puteți să apelați numărul de telefon 0241.810.690.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *