Ziar editat de SC VLP Media Crew SRL
© 2021 Salut, Dobrogea! - Ziar de informare și atitudine

Contact:

Director: Manuela LUNGU-MOLDOVEANU

De Ziua Internațională a Copilului, Primăria Medgidia organizează și anul acesta o petrecere pe cinste. Evenimentul va avea loc în parcul ″1 Mai‶ din localitate.

″Ziua Internațională a Copilului este ziua în care copiii se bucură de cele mai frumoase surprize, iar adulții își retrăiesc copilăria prin ochii acestora. Primăria municipiului Medgidia vă invită să vă bucurați împreună de acestă zi minunată, 1 Iunie, în Parcul ‹‹1 Mai›› din Medgidia, începând cu ora 16.00‶, anunță administrația locală.

De la eveniment nu vor lipsi cinemaul în aer, led video gaming-ul, butterfly performance, un flash mob eroi versus eroine, Jurassic World Dino Expo, petrecere cu personaje animate, un parc de distracții compus din 12 locuri de joacă gonflabile și nelipsita înghețată londoneză oferită gratuit.

De la ora 19.00, tinerii și adolescenții sunt așteptați la un spectacol incendiar. Invitații speciali sunt IDK, Alina Eremia și Oscar! Nu vor lipsi Revolution Family, The Fighters, Sweet Revo Swag Addiction și Charzzy.

″Vă așteptăm cu drag, să sărbătorim împreună Ziua Internațională a Copilului!‶, au transmis reprezentanții Primăriei Medgidia.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *