Ziar editat de SC VLP Media Crew SRL
© 2021 Salut, Dobrogea! - Ziar de informare și atitudine

Contact:

Director: Manuela LUNGU-MOLDOVEANU

Copiii care activează la Cercul de Pictură ″Lucian Grigorescu‶ al Casei de Cultură ″Ioan N. Roman‶ din Medgidia au îmbogățit palmaresul instituției cu noi premii importante.

Zece elevi coordonați de artistul plastic Adina Dogaru au fost premiați la etapa indirectă a Concursului Internațional de Arte Vizuale ″Structură și Culoare‶, desfășurat la Iași și ajuns la cea de-a XVI-a ediție. Juriul a avut de evaluat peste 1.900 de lucrări, iar din totalul participanților au fost premiate mai puțin de 30% dintre lucrări.

La etapa indirectă și-au prezentat lucrările copii din Anglia, Serbia, Cehia, Lituania, Letonia, Grecia, Italia, Turcia, Moldova, Bulgaria, dar și din 24 de județe ale României.

Elevii din Medgidia au obținut următoarele premii:

PREMIUL I

Teodora Stan – 13 ani

Matei Țugulan – 6 ani

Corina Maria Lazăr – 13 ani

PREMIUL II

Dragoș Andruș – 16 ani

Maya Raluca Poantă – 11 ani

Daria Petre – 13 ani

PREMIUL III

Ruxandra Mihai – 14 ani

Iulia Gongea – 14 ani

MENȚIUNE

Maria Gârbă – 13 ani

PREMIUL SPECIAL

Daria Mocanu – 12 ani

Etapa directă a concursului s-a desfășurat la Palatul Copiilor din Iași, în perioada 20-21 mai 2023, și a avut tema ″Reciclează astăzi, pentru a fi mâine‶. La ateliere au luat parte elevii premiați în urma participării la etapa indirectă. Aceștia au realizat lucrări bi și tridimensionale cu materiale provenite din deșeuri, iar copiii din Medgidia au obținut Premiul I.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *