Ziar editat de SC VLP Media Crew SRL
© 2021 Salut, Dobrogea! - Ziar de informare și atitudine

Contact:

Director: Manuela LUNGU-MOLDOVEANU

Începând cu data de 5 aprilie, Primăria Medgidia acordă tichete sociale pentru mai multe categorii de persoane defavorizate.

Beneficiarii sunt locuitori din Medgidia și localitățile Valea Dacilor și Remus Opreanu, aflați în următoarele situații: pensionari ai sistemului public de pensii ale căror drepturi obținute din pensie sau, după caz, din pensii cumulate se află la valoarea de maxim 1.125 lei/lună; persoane cu handicap grav sau încadrate în gradul I de invaliditate, adulţi şi copii neinstituţionalizaţi, persoane cu handicap accentuat sau încadrate în gradul II de invaliditate, adulţi şi copii neinstituţionalizaţi ale căror drepturi obţinute din pensie sau, după caz, din pensii cumulate se află la valoarea de maxim 1.125 lei/ lună inclusiv, persoane cu handicap mediu și ușor sau încadrate în gradul III de invaliditate, adulţi şi copii neinstituţionalizaţi ale căror drepturi obţinute din pensie sau după caz, din pensii cumulate se află la valoarea de maxim 1.125 lei/lună inclusiv.

O persoană beneficiază de tichete sociale în valoare de 50 lei o singura dată şi pentru o singură categorie căreia îi aparține la data distribuirii tichetelor. Tichetele se vor ridica de la sediul Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei municipiului Medgidia (curtea interioară). Predarea tichetelor sociale se va efectua în baza actului de identitate.

Programul de lucru este următorul:

– Luni – Joi: 09.00 – 16.00;

– Vineri: 09.00 – 13.00.

Informații suplimentare se pot solicita la numărul de telefon 0241/820.800, interior 131 și 129.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *