Ziar editat de SC VLP Media Crew SRL
© 2021 Salut, Dobrogea! - Ziar de informare și atitudine

Contact:

Director: Manuela LUNGU-MOLDOVEANU

Municipiul Medgidia își sărbătorește seniorii, iar protagonista zilei de astăzi a fost o doamnă care aniversează o sută de ani de viață.

La împlinirea venerabilei vârste de 100 de ani, Nebie Ablai a avut parte de o surpriză plăcută din partea Primăriei Municipiului Medgidia.

Reprezentanții autorității locale au mers personal, cu daruri, să-i ureze ″La mulți ani!‶, sănătate și împliniri alături de cei dragi. De ziua ei, sărbătorita a fost răsplătită cu un premiu în bani, un aranjament floral, un tort și o diplomă aniversară.

Debordând de energie și bună dispoziție, străbunica centenară a mărturisit că secretul longevității sale sunt munca, dragostea de viață și o familie unită.

Evenimentul face parte din cadrul unei ample acțiuni demarate de autoritatea publică locală începând cu anul 2017, prin intermediul căreia sunt sărbătorite și premiate diferite categorii sociale: cetățenii majori, tinerii căsătoriți, cuplurile care au aniversat nunta de argint și nunta de aur, dar și seniorii municipiului Medgidia.

 

Share:

1Comentariu

  • Dana Fodor Mateescu, februarie 21, 2023 @ 2:26 pm Reply

    Doamne, ce seamănă cu bunica mea! Multă sănătate! <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *